Vaccinationer & praktiske oplysninger

 

Vi kan kun modtage din hund mod forevisning af gyldig vaccinationsattest (max 18 måneder gammel).

Din hund skal være vaccineret mod Parvovirus, smitsom leverbetændelse og Hundesyge. Der ud over skal din hund være vaccineret mod Kennelhoste (dryppes i snuden).

Hvis det er første gang du skal benytte fremmed hjælp til pasning af din hund, vil vi anbefale dig at læse vores afsnit ”første gang i hundepension / kennel” som vi håber, kan være dig til hjælp.

Utøj.
Din hund skal før ankomst til Hørsholm Dyrepension være i behandling mod lopper og flåter. Vi anbefaler ”Flåtstopperen” som er uden giftige kemikalier og som holder i op til 2 år. Flåtstopperen kan købes her eller se link til nærmeste forhandler på
www.flaatstop.dk hvor du også kan læse mere om dette geniale produkt. Husk vi bor i naturen hvor utøj stortrives, og hvor vi ingen muligheder har, for opsætning af hegn for at undgå disse ubudne gæster.

Løbetid.
Kommer hunden / er hunden i Løbetid, mens den skal være i pension, bedes dette meddelt.

Medicin i form af piller, og vitaminer gives uden ekstra beregning, såfremt det ikke kræver særlig tilberedning.

Behandling i form af drypning af øjne og øre opkræves med kr. 25,- pr. dag. Andre behandlinger herunder sår behandling eller andet opkræves med kr. 50,- pr. dag.

Hundens seng/tæppe samt hundens foretrukne legetøj kan medbringes, men på eget ansvar.
(for hundesenge gælder en vægt på max 8 kg.)

Behandling i form af drypning af øjne og øre opkræves med kr. 25,- pr. dag. Andre behandlinger herunder sår, skift af forbindinger, sok eller andet opkræves kr. 50,- pr. dag.

Fodring.
Der fodres 2 gange dagligt – morgen og aften. (Andet kan naturligvis aftales). Vi fodrer med Royal Cannins produkter.

Bemærk særlig regel for jul og nytårsaften:
Af hensyn til de af vore kunder som afholder jule- og nytårsferie skal der minimum betales for 5 dage hvis der bookes imellem den 21/12 – 1/1.

ved ankomsten:
Skal din hund bære et ordentligt halsbånd forsynet med hundetegn. Din hund skal være i snor og må ikke rende løs af hensyn til andre hunde.

under opholdet:
Hørsholm Dyrepension forbeholder sig ret til, for ejers regning, at bringe hunden til dyrlæge, såfremt den viser sygdomstegn eller kommer til skade under opholdet. Endvidere overlades det til dyrlægen at foretage evt. sårpleje og/eller forbindingsskifte såfremt vi skønner det nødvendigt.

ved afrejsen:
Afregnes der kontant eller med check for opholdet før dyret udleveres – beløbet kan ikke overføres efter endt ophold, og vi modtager ikke Dankort eller andre kreditkort.

Hunden er kun dækket af ejers egne forsikringer. Ophold for hund er på ejers eget ansvar.

Åbningstider:
Pensionen holder åbent hverdage for Ind/udlevering fra kl. 10-11 og tillige Mandag og Fredag 17.00-18.00

Lørdag lukket

Søn- og helligdage kun mellem kl. 10 – 11 dog holder vi lukket for ind/udlevering 24+25/12. Tlf. tid Mandag - Onsdag og Fredag fra kl. 8.00 – 09.30. Vi er ikke på telefonen torsdag, lørdag og søn og helligdage.

Respekter venligst vores åbningstider.

Pensionen fremvises gerne efter aftale, dog er der ingen fremvisning i weekender og højsæsonerne.

Afhentes eller ankommer hunden uden for vores faste åbningstid tillægges gebyr kr. 250,-.

Facebook Image