Aktiveringstilbud & andre tilbud:

 

På Hørsholm Dyrepension bruger vi ikke udendørsløbegårde i tilknytning til værelserne, da det er vores opfattelse at det skaber for meget stress og larm hos hundene.

 

Vi har i stedet valgt at have store indhegnede græs enge som er på henholdsvis 5000 m2, 1600 m2 og 900 m2 , og hvor der er fuld mulighed for alle former for udfoldelse, og hvor du har mulighed for at vælge ud fra vores aktiveringstilbud.

 

Leg på legeplads med legekammerat

Hvis din hund er social og legesyg er denne aktivering absolut nr. 1.

Her bestemmer hundene selv, nogen leger tagfat, løber om kap og boltrer sig, og andre går stille rundt og snuser og hygger sig.

 

Aktivering uden legekammerat

Ikke alle hunde er sociale, men holder stadig af at strække igennem, gå at snuse til ”dagens avis”, eller at blive aktiveret med søgeøvelser, kæl og klap.

 

Gåtur

Nogle hunde holder mest af at gå en tur, og komme lidt væk alene med en voksen person. Gåture foregår primært ad små luftestier på vores eget naturskønne område, med mange gode dufte og visitkort.

 

 

Andre tilbud:

 

Wellness

På Hørsholm Dyrepension anvender vi miljøvenlige rengøringsmidler.

Imidlertid gør kemien det ikke muligt at din hund dufter af parfume når du henter den, men den står til gengæld ikke i giftige dampe…..

Ønsker du en velduftende og krammeklar hund hjem, kan du ved indleveringen bestille et bad se nærmere under priser.

 

Pelspleje

Såfremt du har en hund med pelskrævende pleje, er der mulighed for at tilkøbe børstning, blot du meddeler det ved indleveringen.

 

Legetøj & Tyggeben

Har du glemt legetøjet eller kødbenet, har vi et mindre udvalg bestående at legetøj, massive tyggeben, hjemmelavede leverguffer mm.

 

Flåtstopper

Ønsker du at din hund beskyttes mod lopper og flåter uden kemi, har du mulighed for at købe ”flåtstopperen” på Hørsholm Dyrepension. Flåtstopperen er en genial opfindelse, som ligner et hundetegn, og skal sidde i hundens halsbånd og bæres hele døgnet. Læs evt. mere på flaatstop.dk

 

Facebook Image