Om Hørsholm Dyrepension

Hørsholm Dyrepension er en lille eksklusiv familiedrevet pension og kennel, med fokus på kvalitet, miljø og service. Vi råder over 7 tdl. land og har store indhegnede græsbelagte legepladser hvor hundene har rig mulighed for at folde sig ud, og for kattene er der ud over deres værelse, både indendørs og udendørs forhold.

På Hørsholm Dyrepension bestræber vi os på, at have dyrene mest muligt i hænder, da det i vores øjne, er meget afgørende for en god oplevelse, optimal trivsel og ikke mindst sikkerhed for din hund eller kats ve og vel.

Vores foder er af høj kvalitet fra Royal Canin hvor vi til hundene bruger serien ”sensibel” til store og Sensibel til små hunde samt Sensibel light. Vores katte fodres med exident også fra Royal Canin, men du er naturligvis velkommen til at medbringe dit eget.

Har du specielle ønsker til din hund eller kats ophold, er vi altid åbne og imødekommende. Der er bl.a. mulighed for at vælge lidt ekstra lækkert til måltiderne, en ekstra gå- eller legetur, et bad før afhentning, transport til eller fra os m.m.

Når din bedste ven tager på ferie, er der altid en masse praktiske ting du bør vide, og som vi sætter pris på, at du sætte dig ind i før ferien starter.

 

Du har sikkert også nogle spørgsmål, hvis du ikke har besøgt os før, og vi har derfor samlet nogle praktiske oplysninger, som du kan læse om under afsnittet ”praktiske oplysninger”.

Der ud over har vi samlet lidt gode råd, som du finder under afsnittet ”første gang i kennel”

 

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os både før, under og efter et opholdFacebook Image